Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

s.c.d.salcedo (794737) - CalientaBanquillos F,C, (1421462) » 516278572: T46/J7/X

Liga 516278572 Información oficial sobre el partido 516278572 en Hattrick

02.05.2015 14:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 7 / X.606 (96689)

s.c.d.salcedo Alineación oficial del equipo 's.c.d.salcedo' en el partido 5 - 3 CalientaBanquillos F,C, Alineación oficial del equipo 'CalientaBanquillos F,C,' en el partido
0 - 1 Jerónimo Godoy (2')
Ignasi Mercader (3') 1 - 1
1 - 2 Xisco Pallarès (9')
Ignasi Mercader (17') 2 - 2
2 - 3 Bigila Lopitz Aretxagako (40')
Mohammed Hiat (42') 3 - 3
Gonzalo Montalvo (64') 4 - 3
Mohammed Hiat (78') 5 - 3
s.c.d.salcedo Alineación oficial del equipo 's.c.d.salcedo' en el partido 5 - 3 CalientaBanquillos F,C, Alineación oficial del equipo 'CalientaBanquillos F,C,' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
s.c.d.salcedo Alineación oficial del equipo 's.c.d.salcedo' en el partido 4 - 3 CalientaBanquillos F,C, Alineación oficial del equipo 'CalientaBanquillos F,C,' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,7 % 29,8 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

s.c.d.salcedo

Goles Goles

  • 112 Minuto 3 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Ignasi Mercader va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 3.
  • 138 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Gonzalo Montalvo arribés a peus de Ignasi Mercader, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a s.c.d.salcedo el 2 - 2.
  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del s.c.d.salcedo s'esgargamellaven dempeus per esperonar Mohammed Hiat que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 42 i suposava l'empat a 3 per als locals.
  • 122 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 4 - 3. L'autor del gol per a s.c.d.salcedo va ser Gonzalo Montalvo.
  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 78 minuts quan Mohammed Hiat va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 5 - 3 per a s.c.d.salcedo.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mohammed Hiat va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Pedro Brizuela va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Víctor Amargós va estar a punt d'avançar els locals al minut 37 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 236 Minuto 59 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Armando Paipilla haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a s.c.d.salcedo al minut 59.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Pablo Madruga Martín de s.c.d.salcedo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, César Gil García de s.c.d.salcedo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Òscar Subirats ocupà el lloc d'en Ignasi Mercader al 41 minuts, dos minuts després que el jugador de s.c.d.salcedo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

CalientaBanquillos F,C,

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Al minut 2 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Jerónimo Godoy que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): El jugador de CalientaBanquillos Xisco Pallarès va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 9 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 174 Minuto 40 (Gol de penalti): Al minut 40 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 2 - 3. Bigila Lopitz Aretxagako va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Xisco Pallarès va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 262 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): CalientaBanquillos va estar a punt d'empatar al 71 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Jesús Paz Ramos que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El CalientaBanquillos creava perill des de la dreta al minut 77, però en Pablo Formidero, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Armando Paipilla desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): César Esteve de CalientaBanquillos es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): CalientaBanquillos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Francisco Reguero no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Tomàs Puig-Duran al camp.