Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Virego (122150) - Brabus.F.C (311177) » 516278021: T46/J9/X

Liga 516278021 Información oficial sobre el partido 516278021 en Hattrick

16.05.2015 14:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 9 / X.596 (96679)

Deportivo Virego Alineación oficial del equipo 'Deportivo Virego' en el partido 0 - 1 Brabus.F.C Alineación oficial del equipo 'Brabus.F.C' en el partido
0 - 1 余 (Yu) 泽华 (Zehua) (68')
Deportivo Virego Alineación oficial del equipo 'Deportivo Virego' en el partido 0 - 1 Brabus.F.C Alineación oficial del equipo 'Brabus.F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Deportivo Virego Alineación oficial del equipo 'Deportivo Virego' en el partido 4 - 2 Brabus.F.C Alineación oficial del equipo 'Brabus.F.C' en el partido
Es un cenizo 3.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,3 % 1,3 % 13,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Virego

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Baltz Aranguren! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José María Sufredo va estar a punt d'avançar els locals al minut 41 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Deportivo la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Deportivo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Santiago Portillo en un 1 contra 1 amb el porter Jorge Rión, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Baltz Aranguren.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José María Sufredo de Deportivo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Arnatz Ermina de Deportivo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Brabus.F.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Brabus.F.C va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 68. 余 (Yu) 泽华 (Zehua) va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en José María Sufredo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Álvaro Reyna estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Sergio Blanco va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 39, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Sergio Fontidueña va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 270 Minuto 62 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Jesús Garrido Leite al minut 62 semblava entrar, però Sergio Fontidueña va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Josep Urgellès de Brabus.F.C va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): El jugador de Brabus.F.C Casimir Fluriach va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Sergio Farro va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 44 (Tirita): Al minut 44, Sergio Farro de Brabus.F.C es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.