Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Termópilas (1435307) - Deportivo De mi corazón (120265) » 516275330: T46/J8/X

Liga 516275330 Información oficial sobre el partido 516275330 en Hattrick

09.05.2015 14:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 8 / X.548 (96631)

Termópilas Alineación oficial del equipo 'Termópilas' en el partido 3 - 3 Deportivo De mi corazón Alineación oficial del equipo 'Deportivo De mi corazón' en el partido
0 - 1 Garikoitz Ituiño (9')
Gaitán Espinel (16') 1 - 1
Roberto Montafia (20') 2 - 1
2 - 2 Jorge Goyaz (72')
Carlos Mínguez (84') 3 - 2
3 - 3 Llorenç Jansana (86')
Termópilas Alineación oficial del equipo 'Termópilas' en el partido 3 - 3 Deportivo De mi corazón Alineación oficial del equipo 'Deportivo De mi corazón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Termópilas Alineación oficial del equipo 'Termópilas' en el partido 2 - 3 Deportivo De mi corazón Alineación oficial del equipo 'Deportivo De mi corazón' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,4 % 16,7 % 58,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Termópilas

Goles Goles

  • 105 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Francisco Manuel Niño va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Gaitán Espinel va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Termópilas posava el marcador 1 a 1.
  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Roberto Montafia de Termópilas aconseguir un gol al minut 20 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 136 Minuto 84 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Juan Luis Sáenz Adán encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Carlos Mínguez anotar per a Termópilas el 3 - 2. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 52 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Francisco Manuel Niño va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 52. En Zorion Errementeitegi va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Termópilas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 73, quan Juan Carlos Conlledo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Carlos Conlledo de Termópilas es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.

Deportivo De mi corazón

Goles Goles

  • 174 Minuto 9 (Gol de penalti): En Garikoitz Ituiño va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 9. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 108 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Tantín Ares encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Jorge Goyaz només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 2 - 2.
  • 163 Minuto 86 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 86 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Llorenç Jansana.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Jaime Quintans, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 6 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Pedro Ruiz que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Deportivo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Tantín Ares, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Llorenç Jansana va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 261 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Pedro Ruiz va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Pablo Martín González va fer una jugada per la banda esquerra, però Carlos Murcia va aturar el seu xut.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Deportivo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 76, quan Pablo Martín González va quedar-se sol davant el porter Carlos Murcia, però aquest va poder aturar el xut.