Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Gatos C.F. (1366370) - Golden Feather (772738) » 516274060: T46/J13/X

Liga 516274060 Información oficial sobre el partido 516274060 en Hattrick

13.06.2015 14:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 13 / X.525 (96608)

Los Gatos C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Gatos C.F.' en el partido 4 - 1 Golden Feather Alineación oficial del equipo 'Golden Feather' en el partido
0 - 1 Laurín Maiquez (7')
Marià Lluch (16') 1 - 1
Lorenzo Tejero (44') 2 - 1
Marià Lluch (47') 3 - 1
David Benejam (73') 4 - 1
Los Gatos C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Gatos C.F.' en el partido 4 - 1 Golden Feather Alineación oficial del equipo 'Golden Feather' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Los Gatos C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Gatos C.F.' en el partido 5 - 0 Golden Feather Alineación oficial del equipo 'Golden Feather' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Gatos C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Feather. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Marià Lluch la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Gatos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 16.
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Gatos prenia la batuta de l'encontre al minut 44, quan en Lorenzo Tejero va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Gatos va aconseguir el 3 - 1 quan Marià Lluch va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Gatos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de David Benejam des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Al minut 8, César Cantonal va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Carlos Arias va estar a punt d'acabar en gol al minut 43, però el porter visitant Gonzalo Espantoro va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abdennour Rafiki de Gatos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Al minut 44, Marià Lluch de Gatos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Golden Feather

Goles Goles

  • 108 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Pere Santesmasses és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Laurín Maiquez perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Iñigo Zabaleku va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 237 Minuto 78 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Laurín Maiquez va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Jordi Llucià va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 42 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Feather puguin veure en Noè Monzonís jugant de nou; ja que al minut 42 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Pablo Villaelriego el va substituir sense tenir temps d'escalfar.