Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Deportivo Batalyaws (1335208) - Mangoli F.C. (485801) » 516272193: T46/J8/X

Liga 516272193 Información oficial sobre el partido 516272193 en Hattrick

09.05.2015 14:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 8 / X.492 (96575)

Club Deportivo Batalyaws Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Batalyaws' en el partido 1 - 2 Mangoli F.C. Alineación oficial del equipo 'Mangoli F.C.' en el partido
0 - 1 Dimitar Goranov (5')
Diego Peña Lorca (29') 1 - 1
1 - 2 Sergio González Pondal (48')
Club Deportivo Batalyaws Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Batalyaws' en el partido 1 - 2 Mangoli F.C. Alineación oficial del equipo 'Mangoli F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Deportivo Batalyaws Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Batalyaws' en el partido 2 - 0 Mangoli F.C. Alineación oficial del equipo 'Mangoli F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Deportivo Batalyaws

Goles Goles

  • 105 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Diego Peña Lorca rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Velasco Murcia, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, Zugay El-Bakhat va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 208 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Velasco Murcia va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Rogelio Pérez aquest no va estar a l'altura.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Batalyaws va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Dan-Alex Ciuplea en un 1 contra 1 amb el porter Basarab Ivanof, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Juan Miguel Erquiñigo va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Esteve Reñé de Batalyaws es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rogelio Pérez de Batalyaws va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Óscar Sánchez-Pertejo va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Juan Miguel Erquiñigo.

Mangoli F.C.

Goles Goles

  • 170 Minuto 5 (Gol de falta): Mangoli va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Dimitar Goranov.
  • 172 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Sergio González Pondal quedar desmarcat i marcar per a Mangoli al minut 48. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Mangoli que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Rubén Quesada, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Mangoli quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jorge Carlos Pimentel va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 236 Minuto 70 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alfredo Busquier no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Berto Gen estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alberte Chazo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Cascabuey de Mangoli la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.