Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Brachini (125718) - Inter Mitente Club de Bilbao (309634) » 516270873: T46/J14/X

Liga 516270873 Información oficial sobre el partido 516270873 en Hattrick

20.06.2015 14:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 14 / X.468 (96551)

Brachini Alineación oficial del equipo 'Brachini' en el partido 1 - 0 Inter Mitente Club de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Inter Mitente Club de Bilbao' en el partido
Pablo Echezarreta (2') 1 - 0
Brachini Alineación oficial del equipo 'Brachini' en el partido 1 - 0 Inter Mitente Club de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Inter Mitente Club de Bilbao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Brachini Alineación oficial del equipo 'Brachini' en el partido 1 - 1 Inter Mitente Club de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Inter Mitente Club de Bilbao' en el partido
Tiene un resultado normal 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,0 % 19,1 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brachini

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Corria el minut 2, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Brachini s'avançava en el marcador després que en Pablo Echezarreta xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 9 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 9 podia haver acabat en gol, però Tiburcio Gato va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gonzalo Peláez de Brachini amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 85 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Abdessami Hachimi va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Noè Dasí.

Inter Mitente Club de Bilbao

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 30, en un 1 contra 1 amb el porter, però Ignacio Canter va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Acorán Leon Santos des de l'esquerra.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Juan Cano no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Nacho Buiza estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Mitente van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Acorán Leon Santos va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paco Pedroso Garro de Mitente va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): Després de 67 minuts jugats, Dawson Trudgian es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Aimar Otaño.
  • 095 Minuto 80 (Lesión): Aleix Cardús va sortir coix del terreny de joc, substituït per Carles Maria Martí. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.