Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC nicopicolas (30957) - hortaleza atletico (124510) » 516268934: T46/J6/X

Liga 516268934 Información oficial sobre el partido 516268934 en Hattrick

25.04.2015 14:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 6 / X.434 (96517)

FC nicopicolas Alineación oficial del equipo 'FC nicopicolas' en el partido 4 - 2 hortaleza atletico Alineación oficial del equipo 'hortaleza atletico' en el partido
Julio Churruca (15') 1 - 0
1 - 1 Joan Artigas (27')
1 - 2 Ignacio Jiménez Cacho (38')
Julio Churruca (41') 2 - 2
Víctor Pedrero (77') 3 - 2
Isaac Sese (79') 4 - 2
FC nicopicolas Alineación oficial del equipo 'FC nicopicolas' en el partido 4 - 2 hortaleza atletico Alineación oficial del equipo 'hortaleza atletico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC nicopicolas Alineación oficial del equipo 'FC nicopicolas' en el partido 1 - 4 hortaleza atletico Alineación oficial del equipo 'hortaleza atletico' en el partido
Tiene bastante suerte 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,1 % 0,1 % 95,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC nicopicolas

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 15 gràcies a la jugada de Julio Churruca, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 41, Julio Churruca de nicopicolas empatava el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): nicopicolas va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 77 Víctor Pedrero va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 140 Minuto 79 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de nicopicolas el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Isaac Sese va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 4 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Mihai Darabă no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Erasmo Gauditano estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Víctor Pedrero va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 51 per blocar una centrada d'en Javier Castella va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de nicopicolas.

hortaleza atletico

Goles Goles

  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): El jugador visitant Joan Artigas va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 27 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): El jugador de hrtz Ignacio Jiménez Cacho va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 38 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): En Pep Maria Borredà va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 2. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): hrtz va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 67, quan Augusto Príncipe va quedar-se sol davant el porter Josep Ignasi Vilagrasa, però aquest va poder aturar el xut.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Raúl Nestares, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mihai Darabă de hrtz amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Artigas de hrtz va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): Després de 75 minuts jugats, Raúl Piñeiro es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Joan David Padrós.