Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

locotoco (1585609) - Lamborghini Cáceres (1415895) » 516266984: T46/J7/X

Liga 516266984 Información oficial sobre el partido 516266984 en Hattrick

02.05.2015 14:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 7 / X.399 (96482)

locotoco Alineación oficial del equipo 'locotoco' en el partido 4 - 1 Lamborghini Cáceres Alineación oficial del equipo 'Lamborghini Cáceres' en el partido
Francisco Jesús Oyanguren (2') 1 - 0
Pedro Escauriaza (19') 2 - 0
David Vesga (36') 3 - 0
3 - 1 Alejandro Capons (57')
Pedro Escauriaza (84') 4 - 1
locotoco Alineación oficial del equipo 'locotoco' en el partido 4 - 1 Lamborghini Cáceres Alineación oficial del equipo 'Lamborghini Cáceres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
locotoco Alineación oficial del equipo 'locotoco' en el partido 4 - 1 Lamborghini Cáceres Alineación oficial del equipo 'Lamborghini Cáceres' en el partido
Tiene un resultado normal 4.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

locotoco

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a locotoco va ser Francisco Jesús Oyanguren.
  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pedro Escauriaza, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): locotoco va augmentar la diferència quan David Vesga no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Pedro Escauriaza es va introduir dins la defensa central al minut 84, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): locotoco van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 68, però Jorge Vigil va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En David Coello es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fernán Echalaz de locotoco va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ricardo Verdún de locotoco es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 79 de partit, quan un jugador de locotoco, en Lluís Xavier Nogués, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Lamborghini Cáceres

Goles Goles

  • 115 Minuto 57 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Alejandro Capons era molt més ràpid que el defensa Ricardo Verdún. Al minut 57, el jugador de Lamborghini va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 4, en un 1 contra 1 amb el porter, però José Arozena va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Víctor Serra des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Lamborghini a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Antonio Ortega va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Lamborghini van sortir al contraatac amb encert al minut 43, però Alejandro Capons no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del locotoco. La jugada d'estratègia del Lamborghini per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Antonio Ortega va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Alejandro Capons ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Lesiones Lesiones