Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mataratas (779541) - Club de los poetas violentos (1437359) » 516250257: T46/J12/X

Liga 516250257 Información oficial sobre el partido 516250257 en Hattrick

06.06.2015 14:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 12 / X.100 (96183)

mataratas Alineación oficial del equipo 'mataratas' en el partido 2 - 3 Club de los poetas violentos Alineación oficial del equipo 'Club de los poetas violentos' en el partido
0 - 1 Uriel Tortajada (16')
Aureliano Adanza (22') 1 - 1
1 - 2 Carlos Martí Tovar (28')
Curro Pajareles (33') 2 - 2
2 - 3 Ricardo Prats (43')
mataratas Alineación oficial del equipo 'mataratas' en el partido 2 - 3 Club de los poetas violentos Alineación oficial del equipo 'Club de los poetas violentos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
mataratas Alineación oficial del equipo 'mataratas' en el partido 6 - 0 Club de los poetas violentos Alineación oficial del equipo 'Club de los poetas violentos' en el partido
Es un cenizo 5.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mataratas

Goles Goles

  • 113 Minuto 22 (Gol por la derecha): Els jugadors del mataratas amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 22, deixant Aureliano Adanza en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Curro Pajareles de mataratas va aconseguir igualar el partit al minut 33, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de mataratas, l'equip va recuperar la pilota al minut 8 i va contraatacar. En Agustín Moyano va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Francisco Javier Moreno Sáenz no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alberto Ramos Brugarolas estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ramón Vadillos va estar a punt d'avançar els locals al minut 43 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Ramón Vadillos quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jorge Marsán va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Israel Masana de mataratas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Alberto Ramos Brugarolas de mataratas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Miguel Jayaga va prendre el seu rol al minut 38.

Club de los poetas violentos

Goles Goles

  • 119 Minuto 16 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Práxedes Velaz va treure un córner llarg cap al segon pal que en Uriel Tortajada, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Carlos Martí Tovar va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): En Ricardo Prats donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 43 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7, un refús desafortunat de Santiago Alegre, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Francisco Javier Moreno Sáenz no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): violentos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 41, però Ricardo Prats va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Jacinto Moreno Pérez quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Santiago Alegre, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Uriel Tortajada es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio Goicoa.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Uriel Tortajada de violentos va abandonar el terreny de joc després de 44 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Gilberto Losada Pastor va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): En Jairo Gascón ocupà el lloc d'en Antonio Antolínez al 66 minuts, dos minuts després que el jugador de violentos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.