Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.JuGoNeS (779092) - FC Wasabi (120172) » 516247120: T46/J12/X

Liga 516247120 Información oficial sobre el partido 516247120 en Hattrick

06.06.2015 14:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 12 / X.44 (96127)

F.C.JuGoNeS Alineación oficial del equipo 'F.C.JuGoNeS' en el partido 3 - 1 FC Wasabi Alineación oficial del equipo 'FC Wasabi' en el partido
Alberto Vispieres (7') 1 - 0
1 - 1 Alejandro Galeoto (21')
Emilio Suñer (43') 2 - 1
José María Rupérez (72') 3 - 1
F.C.JuGoNeS Alineación oficial del equipo 'F.C.JuGoNeS' en el partido 3 - 1 FC Wasabi Alineación oficial del equipo 'FC Wasabi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.JuGoNeS Alineación oficial del equipo 'F.C.JuGoNeS' en el partido 3 - 1 FC Wasabi Alineación oficial del equipo 'FC Wasabi' en el partido
Tiene un resultado normal 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.JuGoNeS

Goles Goles

  • 120 Minuto 7 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 7, indicava inequívocament que en Alberto Vispieres va saber trobar la xarxa rival. F.C.JuGoNeS desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 43 minuts, el tirador de faltes del F.C.JuGoNeS va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Emilio Suñer, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): F.C.JuGoNeS va aconseguir el 3 - 1 quan José María Rupérez va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): F.C.JuGoNeS per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 40, quan Gilberto Igartua va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El F.C.JuGoNeS ho intentava per la dreta per mitjà de Gilberto Igartua, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Asier Erdoitz de F.C.JuGoNeS es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Asier Erdoitz va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que F.C.JuGoNeS va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

FC Wasabi

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del F.C.JuGoNeS. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alejandro Galeoto la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Wasabi es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 21.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Joaquín Galdón va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Wasabi que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Gonzalo Roig que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 262 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Mauro Urraca va fer una jugada per la banda esquerra, però Adolfo Pedroso Garro va aturar el seu xut.
  • 253 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 73 en Mauro Urraca va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Adolfo Pedroso Garro va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Joaquín Galdón de Wasabi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 43 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Wasabi puguin veure en Simeón Martínez jugant de nou; ja que al minut 43 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Francisco Martínez Lozano el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 26 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Viorel Negulescu se sentia fresc com una rosa.