Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD_GLASGOW_RANGERS (1579734) - F.C Bandolero (309218) » 516246148: T46/J7/X

Liga 516246148 Información oficial sobre el partido 516246148 en Hattrick

02.05.2015 14:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 7 / X.27 (96110)

RCD_GLASGOW_RANGERS Alineación oficial del equipo 'RCD_GLASGOW_RANGERS' en el partido 4 - 2 F.C Bandolero Alineación oficial del equipo 'F.C Bandolero' en el partido
Martín Ramirez Rul (24') 1 - 0
1 - 1 Ebenezer Valero Guzmán (44')
Sergio Nieto-Gobea (44') 2 - 1
Yassir Hedidan (56') 3 - 1
Luis Navarro (75') 4 - 1
4 - 2 Fernán Olivares Ponte (76')
RCD_GLASGOW_RANGERS Alineación oficial del equipo 'RCD_GLASGOW_RANGERS' en el partido 4 - 2 F.C Bandolero Alineación oficial del equipo 'F.C Bandolero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
RCD_GLASGOW_RANGERS Alineación oficial del equipo 'RCD_GLASGOW_RANGERS' en el partido 9 - 0 F.C Bandolero Alineación oficial del equipo 'F.C Bandolero' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD_GLASGOW_RANGERS

Goles Goles

  • 140 Minuto 24 (Gol de contra de falta): El porter de RCD_GLASGOW_RANGERS va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Martín Ramirez Rul va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): RCD_GLASGOW_RANGERS va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 44 Sergio Nieto-Gobea va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Yassir Hedidan va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): RCD_GLASGOW_RANGERS va augmentar la diferència quan Luis Navarro no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): RCD_GLASGOW_RANGERS va estar a punt de posar-se per davant al minut 16 però Fabián Pedre va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Luis Navarro. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, Damià Puig gairebé va marcar per a RCD_GLASGOW_RANGERS des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Luis Navarro de RCD_GLASGOW_RANGERS va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El RCD_GLASGOW_RANGERS ho intentava per la dreta per mitjà de Sergio Nieto-Gobea, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Damià Puig de RCD_GLASGOW_RANGERS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 54 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 54 de partit, quan un jugador de RCD_GLASGOW_RANGERS, en Pau Cateura, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

F.C Bandolero

Goles Goles

  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Bandolero eren letals, i Ebenezer Valero Guzmán va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.
  • 152 Minuto 76 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 2 quan Fernán Olivares Ponte va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 76 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Alberto Triana de Bandolero, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 23, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Bandolero va estar a punt d'empatar al 31 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Aram Saltó que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Alberto Triana va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Bandolero es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.