Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

racing isleño f.c (490950) - gv submarino naranja (1333189) » 516245025: T46/J6/X

Liga 516245025 Información oficial sobre el partido 516245025 en Hattrick

25.04.2015 14:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 6 / X.7 (96090)

racing isleño f.c Alineación oficial del equipo 'racing isleño f.c' en el partido 2 - 4 gv submarino naranja Alineación oficial del equipo 'gv submarino naranja' en el partido
0 - 1 Ramon Jesús Davesa (22')
0 - 2 Joan Aubí (29')
0 - 3 Enrique Balboa (38')
Alberto Amorós (40') 1 - 3
1 - 4 Narciso Guinea (49')
Alberto Amorós (67') 2 - 4
racing isleño f.c Alineación oficial del equipo 'racing isleño f.c' en el partido 2 - 4 gv submarino naranja Alineación oficial del equipo 'gv submarino naranja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
racing isleño f.c Alineación oficial del equipo 'racing isleño f.c' en el partido 1 - 2 gv submarino naranja Alineación oficial del equipo 'gv submarino naranja' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,6 % 36,8 % 33,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

racing isleño f.c

Goles Goles

  • 100 Minuto 40 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Alberto Amorós va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 3.
  • 104 Minuto 67 (Gol de penalti): El públic de racing va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 67, va xiular un penal pels locals. Alberto Amorós no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Lizer García Huidobro no s'ho podia creure.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del racing puguin veure en Dani Rosell jugant de nou; ja que al minut 39 va ser retirat del camp amb una greu lesió. David Bolaño el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, OK potente): Lizer García Huidobro no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

gv submarino naranja

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ramon Jesús Davesa, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del racing. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Joan Aubí la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del submarino es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 29.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al 38 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a submarino augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Enrique Balboa es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 183 Minuto 49 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 49, submarino va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Narciso Guinea.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de submarino va anar a parar a la dreta de l'atac on en Narciso Guinea, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Joey Manders de submarino va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 80 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ramon Jesús Davesa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Siscu Dosaiguas de submarino va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.