Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS BERENJENAS (487403) - Flor de la Mancha (798535) » 516237418: T46/J8/IX

Liga 516237418 Información oficial sobre el partido 516237418 en Hattrick

09.05.2015 15:45:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 8 / IX.1919 (177414)

LOS BERENJENAS Alineación oficial del equipo 'LOS BERENJENAS' en el partido 2 - 0 Flor de la Mancha Alineación oficial del equipo 'Flor de la Mancha' en el partido
Jordi Balsebre (37') 1 - 0
Francesc Font (56') 2 - 0
LOS BERENJENAS Alineación oficial del equipo 'LOS BERENJENAS' en el partido 2 - 0 Flor de la Mancha Alineación oficial del equipo 'Flor de la Mancha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
LOS BERENJENAS Alineación oficial del equipo 'LOS BERENJENAS' en el partido 2 - 4 Flor de la Mancha Alineación oficial del equipo 'Flor de la Mancha' en el partido
Tiene un resultado normal 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,7 % 3,2 % 79,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS BERENJENAS

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Passats 37 minuts, Jordi Balsebre, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. BERENJENAS es posava per davant!
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): En Francesc Font va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 49 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Agdada Assouri de BERENJENAS va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Jordi Balsebre que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El jugador local Pedro Luis Garnelo per poc que no incrementa el marcador al minut 81. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pedro Gary va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Francesc Font va estar a punt de sentenciar el partit al minut 85, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): Nafarroa Boira va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de BERENJENAS estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Reyes Pieres.

Flor de la Mancha

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Jesús Àngel Suau va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 11, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Frank Wolfegg va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): El Mancha va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 25, però en Julián Cano-Triguero va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Tareq Rabhan quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julián Cano-Triguero.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Antonio Manuel Serrano ocupà el lloc d'en Carlos Mantos al 39 minuts, dos minuts després que el jugador de Mancha quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, OK potente): Víctor Triana no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.