Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Robi team (774530) - Granada Balompie (441328) » 516236942: T46/J1/IX

Liga 516236942 Información oficial sobre el partido 516236942 en Hattrick

21.03.2015 15:45:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 1 / IX.1911 (177406)

Robi team Alineación oficial del equipo 'Robi team' en el partido 0 - 4 Granada Balompie Alineación oficial del equipo 'Granada Balompie' en el partido
0 - 1 Jordi Cirujeda (15')
0 - 2 Alfredo Barón (36')
0 - 3 Francisco de Asís Nin Novoa (37')
0 - 4 Francisco de Asís Nin Novoa (75')
Robi team Alineación oficial del equipo 'Robi team' en el partido 0 - 4 Granada Balompie Alineación oficial del equipo 'Granada Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Robi team Alineación oficial del equipo 'Robi team' en el partido 2 - 0 Granada Balompie Alineación oficial del equipo 'Granada Balompie' en el partido
Tiene mala suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Robi team

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Robi va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 14 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pablo Gil de Aponte ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Francisco Sánchez Llorente haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Robi al minut 18.
  • 202 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Pablo Gil de Aponte va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 36 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 203 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Robi va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Pablo Gil de Aponte va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Xerardo Carracido va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 83 (Tirita): Passats 83 minuts de joc, en Dumitru Tomoş de Robi va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Granada Balompie

Goles Goles

  • 142 Minuto 15 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jordi Cirujeda de Balompie va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 105 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 36, Tomás Capmany va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Alfredo Barón, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 2.
  • 140 Minuto 37 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Balompie va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Francisco de Asís Nin Novoa aconseguint el 0 - 3.
  • 140 Minuto 75 (Gol de contra de falta): Balompie va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Francisco de Asís Nin Novoa la va transformar en el 0 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 20 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Sergio Erendazu s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.