Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

oskians boys (485843) - Tito Red Skins (314378) » 516230930: T46/J10/IX

Liga 516230930 Información oficial sobre el partido 516230930 en Hattrick

23.05.2015 15:45:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 10 / IX.1803 (177298)

oskians boys Alineación oficial del equipo 'oskians boys' en el partido 2 - 0 Tito Red Skins Alineación oficial del equipo 'Tito Red Skins' en el partido
Alio Carriazo (9') 1 - 0
Jaime Arteaga (86') 2 - 0
oskians boys Alineación oficial del equipo 'oskians boys' en el partido 2 - 0 Tito Red Skins Alineación oficial del equipo 'Tito Red Skins' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
oskians boys Alineación oficial del equipo 'oskians boys' en el partido 3 - 0 Tito Red Skins Alineación oficial del equipo 'Tito Red Skins' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

oskians boys

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Alio Carriazo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del oskians se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 9.
  • 142 Minuto 86 (Gol de contra por la izquierda): Jaime Arteaga va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 0 per a oskians.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Pier Cesare Sciarabba gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Óscar Losada Pastor va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): En Josep Joan Josa ocupà el lloc d'en Víctor Varas al 76 minuts, dos minuts després que el jugador de oskians quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Tito Red Skins

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En Vicent Boixereu va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Skins va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alberto Noboa va sortir per sobre el travesser.
  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 29, en un 1 contra 1 amb el porter, però Alfonso Estade va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Alberto Noboa des de l'esquerra.
  • 260 Minuto 70 (Ocasión de falta): En Alberto Noboa va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 215 Minuto 79 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en 范 (Fan) 友雷 (Youlei) va rebre molts aplaudiments. Al minut 79 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 262 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Dani Caubet per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 85, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 10 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 10 de partit, quan un jugador de Skins, en Óscar Losada Pastor, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.