Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

las salchichas peleonas (1366144) - Aragones de Zaragoza (1462337) » 516229539: T46/J12/IX

Liga 516229539 Información oficial sobre el partido 516229539 en Hattrick

06.06.2015 15:45:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 12 / IX.1778 (177273)

las salchichas peleonas Alineación oficial del equipo 'las salchichas peleonas' en el partido 2 - 0 Aragones de Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Aragones de Zaragoza' en el partido
Jaume Serrabassa (35') 1 - 0
Jaume Serrabassa (81') 2 - 0
las salchichas peleonas Alineación oficial del equipo 'las salchichas peleonas' en el partido 2 - 0 Aragones de Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Aragones de Zaragoza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
las salchichas peleonas Alineación oficial del equipo 'las salchichas peleonas' en el partido 2 - 1 Aragones de Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Aragones de Zaragoza' en el partido
Tiene un resultado normal 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

las salchichas peleonas

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 35 gràcies a la jugada de Jaume Serrabassa, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 142 Minuto 81 (Gol de contra por la izquierda): En Jaume Serrabassa va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jaume Serrabassa. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Passaven 85 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Santiago Falero va rematar alt.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 19 (Tirita): Al minut 19, Antonio Bascuñan de salchichas es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 83 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 83 de partit, quan un jugador de salchichas, en Àngel Cufí, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 3 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Moisés Labayen Aranzabe, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 306 Minuto 56 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Jerome Spaul, que no va rendir al seu nivell habitual.

Aragones de Zaragoza

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Aragones va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Rupert Carreter, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 262 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 Ignacio Lera Hernández va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Moukhlis Sahim va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): En Gonzalo Helguere ocupà el lloc d'en Radu Bârliba al 22 minuts, dos minuts després que el jugador de Aragones quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 77 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Adolfo Gallarza. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.