Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bencica (488610) - Poti Truskos II (1583657) » 516224796: T46/J3/IX

Liga 516224796 Información oficial sobre el partido 516224796 en Hattrick

04.04.2015 15:45:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 3 / IX.1694 (177189)

bencica Alineación oficial del equipo 'bencica' en el partido 1 - 4 Poti Truskos II Alineación oficial del equipo 'Poti Truskos II' en el partido
0 - 1 Abdelwajid Khalassi (5')
0 - 2 Josep Maria Bolasell (9')
0 - 3 Victorino Isaundariaga (29')
0 - 4 Abdelwajid Khalassi (34')
Jesús Maria Estudis (65') 1 - 4
bencica Alineación oficial del equipo 'bencica' en el partido 1 - 4 Poti Truskos II Alineación oficial del equipo 'Poti Truskos II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
bencica Alineación oficial del equipo 'bencica' en el partido 4 - 1 Poti Truskos II Alineación oficial del equipo 'Poti Truskos II' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bencica

Goles Goles

  • 115 Minuto 65 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Jesús Maria Estudis de bencica va fer un bon esprint per escapar-se de Pepe Corera i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 4. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Jesús Maria Estudis de bencica va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 201 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Rodolfo Masa no s'ho podia creure.
  • 202 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): bencica va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 51 que César Vales no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de bencica a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Gonzalo Torres Losada va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 6 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Óscar Zuya, jugador de bencica, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 6. Víctor Richart, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 54 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Carlos Eduardo Muñoz, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Poti Truskos II

Goles Goles

  • 174 Minuto 5 (Gol de penalti): Al minut 5 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Abdelwajid Khalassi va llençar el penal ras arran de pal.
  • 182 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Josep Maria Bolasell, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 136 Minuto 29 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Rodolfo Masa va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Victorino Isaundariaga se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 0 - 3 al minut 29 per a Truskos.
  • 184 Minuto 34 (Gol de penalti): Truskos va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Abdelwajid Khalassi va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Baptista Manonelles de Truskos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Truskos va fer una substitució al minut 33. Sorin-Ioan Ordean va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Carlos Paredes.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Josep Maria Bolasell estava fent un bon partit.