Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Madrid Capital CF (486361) - danis futbol club (124824) » 516219567: T46/J11/IX

Liga 516219567 Información oficial sobre el partido 516219567 en Hattrick

30.05.2015 15:45:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 11 / IX.1600 (177095)

Madrid Capital CF Alineación oficial del equipo 'Madrid Capital CF' en el partido 4 - 2 danis futbol club Alineación oficial del equipo 'danis futbol club' en el partido
Roberto Calzadilla (26') 1 - 0
Lasko Akaiturrieta (40') 2 - 0
2 - 1 Nicanor Retana (42')
Lasko Akaiturrieta (43') 3 - 1
Vicente Elespuru (77') 4 - 1
4 - 2 Juan Noyola (80')
Madrid Capital CF Alineación oficial del equipo 'Madrid Capital CF' en el partido 4 - 2 danis futbol club Alineación oficial del equipo 'danis futbol club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Madrid Capital CF Alineación oficial del equipo 'Madrid Capital CF' en el partido 7 - 1 danis futbol club Alineación oficial del equipo 'danis futbol club' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Madrid Capital CF

Goles Goles

  • 124 Minuto 26 (Gol de penalti): Capital va posar-se per davant 1 - 0 al minut 26, quan Roberto Calzadilla va llançar una pena màxima perfectament.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Lasko Akaiturrieta es va introduir dins la defensa central al minut 40, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 43 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Capital. A fi d'aconseguir el 3 - 1, van tocar-la en curt per tal que Lasko Akaiturrieta xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): Vicente Elespuru va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Capital i marcant el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Alejandro Cía, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El jugador local Vicente Elespuru per poc que no incrementa el marcador al minut 41. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Antonio Guerrero Bascuñana va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mairu Utxupi va estar a punt de sentenciar el partit al minut 84, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vicente Elespuru de Capital va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 85 de partit, quan un jugador de Capital, en Gilberto Rueda Tomás, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Eliezer Fondevilla ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

danis futbol club

Goles Goles

  • 152 Minuto 42 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Nicanor Retana va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 42 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 151 Minuto 80 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 80, el jugador visitant Juan Noyola va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del futbol van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Joaquín Fernán Pérez, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 253 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Alfred Gordoa quasi redueix la diferència al marcador al minut 69, però una gran estirada d'en Ignasi Monjo va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.