Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Comptabilitat Rulz! (1416374) - Real Union F.C. (777898) » 516219338: T46/J10/IX

Liga 516219338 Información oficial sobre el partido 516219338 en Hattrick

23.05.2015 15:45:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 10 / IX.1596 (177091)

Comptabilitat Rulz! Alineación oficial del equipo 'Comptabilitat Rulz!' en el partido 2 - 0 Real Union F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Union F.C.' en el partido
Fernando Biglino (4') 1 - 0
Javier Guinea (75') 2 - 0
Comptabilitat Rulz! Alineación oficial del equipo 'Comptabilitat Rulz!' en el partido 2 - 0 Real Union F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Union F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Comptabilitat Rulz! Alineación oficial del equipo 'Comptabilitat Rulz!' en el partido 5 - 1 Real Union F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Union F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Comptabilitat Rulz!

Goles Goles

  • 138 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Vitalie Ion estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Fernando Biglino va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 4.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Comptabilitat va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Javier Guinea va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Vitalie Ion de Comptabilitat va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Faustí Massó es va comportar com un juvenil al minut 25 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, Ismael Gazo gairebé va marcar per a Comptabilitat des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Garoe Artaraz va estar a punt de sentenciar el partit al minut 37, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Fernando Biglino gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ignasi Ramallets va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alberto Garaicoa de Comptabilitat es va guanyar la targeta groga merescudament.

Real Union F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 20 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Guillermo Velázquez va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 Simeó Chova va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Raúl Babastro va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.