Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Antiviso FC (312106) - Comptabilitat Rulz! (1416374) » 516219335: T46/J9/IX

Liga 516219335 Información oficial sobre el partido 516219335 en Hattrick

16.05.2015 15:45:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 9 / IX.1596 (177091)

Antiviso FC Alineación oficial del equipo 'Antiviso FC' en el partido 2 - 0 Comptabilitat Rulz! Alineación oficial del equipo 'Comptabilitat Rulz!' en el partido
Luis Francisco Garcés de los Fayos (33') 1 - 0
Luis Francisco Garcés de los Fayos (57') 2 - 0
Antiviso FC Alineación oficial del equipo 'Antiviso FC' en el partido 2 - 0 Comptabilitat Rulz! Alineación oficial del equipo 'Comptabilitat Rulz!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Antiviso FC Alineación oficial del equipo 'Antiviso FC' en el partido 9 - 0 Comptabilitat Rulz! Alineación oficial del equipo 'Comptabilitat Rulz!' en el partido
Tiene que atarse una piedra al pie y tirarse al mar 9.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Antiviso FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): El jugador Luis Francisco Garcés de los Fayos de Antiviso, després de 33 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Antiviso va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Luis Francisco Garcés de los Fayos va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 18 (Ocasión de falta): En José Marche es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Luis Francisco Garcés de los Fayos, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Aser Anguita es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Adrián Puig Leal una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 83, però una magnífica aturada de Raúl Babastro va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Francisco Garcés de los Fayos de Antiviso va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Comptabilitat Rulz!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Comptabilitat que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Moncho Pardo García, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 24, quan en Santiago Murga va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 253 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 66 en Alberto Garaicoa va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Silvino Santabaia va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 75 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Fernando Biglino, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Moncho Pardo García es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.