Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

poligono cañellas (485510) - Español de Barcelona (121968) » 516216519: T46/J6/IX

Liga 516216519 Información oficial sobre el partido 516216519 en Hattrick

25.04.2015 15:45:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 6 / IX.1546 (177041)

poligono cañellas Alineación oficial del equipo 'poligono cañellas' en el partido 0 - 1 Español de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Español de Barcelona' en el partido
0 - 1 Willy Villafuerte (9')
poligono cañellas Alineación oficial del equipo 'poligono cañellas' en el partido 0 - 1 Español de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Español de Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
poligono cañellas Alineación oficial del equipo 'poligono cañellas' en el partido 1 - 2 Español de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Español de Barcelona' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,7 % 0,4 % 90,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

poligono cañellas

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Trendafil Manchev va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 212 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Xisco Colominas va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cristiano López Soto de poligono es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Asen Porozhanov va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Miguel Harari.
  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): José Fontalquer de poligono va abandonar el terreny de joc després de 41 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Benicio Díez de Escoron va entrar en el seu lloc.

Español de Barcelona

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Willy Villafuerte quedar desmarcat i marcar per a Barcelona al minut 9. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Alejo Esnaola després de 23 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alejandro Valbén va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Mauro Jerez de Barcelona va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 54 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 237 Minuto 65 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Joan Vicenç Pedret va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Willy Villafuerte va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Pablo Hurtado va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 66, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Barcelona quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Julen Castañer va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stefan Peshev de Barcelona va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Trendafil Manchev que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.