Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS PAPANATAS Y YO F.C (123617) - C.D. Tobillos de Corcho (995356) » 516215561: T46/J4/IX

Liga 516215561 Información oficial sobre el partido 516215561 en Hattrick

11.04.2015 15:45:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 4 / IX.1529 (177024)

LOS PAPANATAS Y YO F.C Alineación oficial del equipo 'LOS PAPANATAS Y YO F.C' en el partido 1 - 2 C.D. Tobillos de Corcho Alineación oficial del equipo 'C.D. Tobillos de Corcho' en el partido
0 - 1 José David Dameto (6')
0 - 2 José David Dameto (36')
Antonio Garostegui (73') 1 - 2
LOS PAPANATAS Y YO F.C Alineación oficial del equipo 'LOS PAPANATAS Y YO F.C' en el partido 1 - 2 C.D. Tobillos de Corcho Alineación oficial del equipo 'C.D. Tobillos de Corcho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LOS PAPANATAS Y YO F.C Alineación oficial del equipo 'LOS PAPANATAS Y YO F.C' en el partido 3 - 0 C.D. Tobillos de Corcho Alineación oficial del equipo 'C.D. Tobillos de Corcho' en el partido
Tiene mala suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS PAPANATAS Y YO F.C

Goles Goles

  • 101 Minuto 73 (Gol por el centro): Antonio Garostegui de PAPANATAS va demostrar les seves habilitats al minut 73 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Santino Tavan va disposar d'una bona oportunitat al minut 57, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En José Ramón Sánchez no oblidarà el que li va passar durant el minut 60. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Raül Solivellas va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Raül Solivellas de PAPANATAS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 5 (Lesión leve): En Manolo Barrera Rodríguez ocupà el lloc d'en Paco Sáez Íñiguez al 5 minuts, dos minuts després que el jugador de PAPANATAS quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 092 Minuto 16 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 16 va fer que Edu Campos de PAPANATAS hagués d'abandonar el terreny de joc. Ángel Manuel Buxía va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

C.D. Tobillos de Corcho

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a José David Dameto quedar desmarcat i marcar per a Tobillos al minut 6. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 184 Minuto 36 (Gol de penalti): Al minut 36 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. José David Dameto va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de José David Dameto que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 236 Minuto 65 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Raül Solivellas va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Cado Jorderas de Tobillos va abandonar el terreny de joc després de 78 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Isaías Pintos va entrar en el seu lloc.