Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

racing Stalingrado (123301) - REAL CLUB DEPORTIVO Pergat (1336800) » 516201857: T46/J8/IX

Liga 516201857 Información oficial sobre el partido 516201857 en Hattrick

09.05.2015 15:45:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 8 / IX.1284 (176779)

racing Stalingrado Alineación oficial del equipo 'racing Stalingrado' en el partido 1 - 2 REAL CLUB DEPORTIVO Pergat Alineación oficial del equipo 'REAL CLUB DEPORTIVO Pergat' en el partido
0 - 1 Antonio Trencavel (35')
0 - 2 David Bertran (60')
Leonardo Miranda (72') 1 - 2
racing Stalingrado Alineación oficial del equipo 'racing Stalingrado' en el partido 1 - 2 REAL CLUB DEPORTIVO Pergat Alineación oficial del equipo 'REAL CLUB DEPORTIVO Pergat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
racing Stalingrado Alineación oficial del equipo 'racing Stalingrado' en el partido 1 - 3 REAL CLUB DEPORTIVO Pergat Alineación oficial del equipo 'REAL CLUB DEPORTIVO Pergat' en el partido
Tiene un resultado normal 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,7 % 0,4 % 91,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

racing Stalingrado

Goles Goles

  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 72 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Stalingrado. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Leonardo Miranda xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Víctor Romero Ojea va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Georgi Pashaliyski va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mauricio Valdevielso de Stalingrado va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 9 (Lesión grave): Després de 9 minuts, Stalingrado va veure com el seu jugador José Antonio Cólliga havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Julio Zazo entraria per ocupar el seu lloc.

REAL CLUB DEPORTIVO Pergat

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Antonio Trencavel va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): David Bertran va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 60, i va fer pujar el 0 - 2 per a DEPORTIVO.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del DEPORTIVO que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Fruitós Fons, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de DEPORTIVO a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Josu Ribadeneyra va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 280 Minuto 76 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Sergio Castellbisbal al minut 76.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): En Fruitós Fons de DEPORTIVO va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ignacio Mangado Pérez va prendre el seu rol al minut 34.