Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RAT SFC (1338298) - SAL_ETENERFIE_A_PRIMERA-MARII-CANDE-CRUZ (1458814) » 516201061: T46/J5/IX

Liga 516201061 Información oficial sobre el partido 516201061 en Hattrick

18.04.2015 15:45:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 5 / IX.1270 (176765)

RAT SFC Alineación oficial del equipo 'RAT SFC' en el partido 1 - 2 SAL_ETENERFIE_A_PRIMERA-MARII-CANDE-CRUZ Alineación oficial del equipo 'SAL_ETENERFIE_A_PRIMERA-MARII-CANDE-CRUZ' en el partido
Estanislao Llamazares (43') 1 - 0
1 - 1 Àlex Archs (58')
1 - 2 Arseni Montràs (62')
RAT SFC Alineación oficial del equipo 'RAT SFC' en el partido 1 - 2 SAL_ETENERFIE_A_PRIMERA-MARII-CANDE-CRUZ Alineación oficial del equipo 'SAL_ETENERFIE_A_PRIMERA-MARII-CANDE-CRUZ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RAT SFC Alineación oficial del equipo 'RAT SFC' en el partido 1 - 1 SAL_ETENERFIE_A_PRIMERA-MARII-CANDE-CRUZ Alineación oficial del equipo 'SAL_ETENERFIE_A_PRIMERA-MARII-CANDE-CRUZ' en el partido
Tiene un resultado normal 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,0 % 37,4 % 31,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RAT SFC

Goles Goles

  • 119 Minuto 43 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip RAT va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Estanislao LLamazares va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): RAT va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ignacio Erendazu va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Cristian Obada.
  • 211 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Oier Alanbillaga hauria d'haver estat gol al minut 86 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Miguel Gastia de RAT es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignacio Erendazu de RAT amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Estanislao LLamazares de RAT la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Era el minut 39 quan després d'una dura entrada, el jugador Francisco Viamonte-Navarra de RAT s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

SAL_ETENERFIE_A_PRIMERA-MARII-CANDE-CRUZ

Goles Goles

  • 115 Minuto 58 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Àlex Archs era molt més ràpid que el defensa Ignacio Erendazu. Al minut 58, el jugador de SAL_ETENERFIE_A_PRI va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 1.
  • 116 Minuto 62 (Gol evento especial rápido + pase): Àlex Archs va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Arseni Montràs, que no va fallar i va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Arseni Montràs va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Tomás Leiro, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 262 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): SAL_ETENERFIE_A_PRI va estar a punt d'empatar al 51 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Jorge Jordá que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tomás Leiro de SAL_ETENERFIE_A_PRI va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 42 (Lesión grave): Després de 42 minuts, SAL_ETENERFIE_A_PRI va veure com el seu jugador Fidel Doñate havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Víctor Díaz de Reguero entraria per ocupar el seu lloc.
  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Sebastián Carazo va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de SAL_ETENERFIE_A_PRI estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.