Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Terraplane (119615) - Santi lo flipa balompié (124738) » 516198378: T46/J5/IX

Liga 516198378 Información oficial sobre el partido 516198378 en Hattrick

18.04.2015 15:45:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 5 / IX.1222 (176717)

Athletic Terraplane Alineación oficial del equipo 'Athletic Terraplane' en el partido 4 - 0 Santi lo flipa balompié Alineación oficial del equipo 'Santi lo flipa balompié' en el partido
Pocho Barros (19') 1 - 0
Pocho Barros (27') 2 - 0
Pere Lluís Arandiga (39') 3 - 0
Pocho Barros (51') 4 - 0
Athletic Terraplane Alineación oficial del equipo 'Athletic Terraplane' en el partido 4 - 0 Santi lo flipa balompié Alineación oficial del equipo 'Santi lo flipa balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Athletic Terraplane Alineación oficial del equipo 'Athletic Terraplane' en el partido 4 - 0 Santi lo flipa balompié Alineación oficial del equipo 'Santi lo flipa balompié' en el partido
Tiene un resultado normal 3.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Terraplane

Goles Goles

  • 119 Minuto 19 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Terraplane va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Pocho Barros va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): En Pocho Barros va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 39, Ernesto Irureta va pentinar un córner cap al segon pal que Pere Lluís Arandiga va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 0.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): En Pocho Barros de Terraplane va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El jugador local José Miguel Lema per poc que no incrementa el marcador al minut 43. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pablo De Granada va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ernesto Irureta va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): El Terraplane va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 65, però en Simeón Ochotorena va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, José Miguel Lema de Terraplane va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): En Víctor Uncal ocupà el lloc d'en Pocho Barros al 66 minuts, dos minuts després que el jugador de Terraplane quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Santi lo flipa balompié

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 35 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Adrià Bermell amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 236 Minuto 57 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Armando Pinares va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 240 Minuto 59 (Ocasión de contra de falta): balompié van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 59 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Jorge Nogueroles no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Josep Anton Barrull de balompié es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Héctor Celis es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrià Bermell de balompié es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.