Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unió Independentista Catalanà (48846) - perry el ornitorrinco team (1599162) » 516191942: T46/J7/IX

Liga 516191942 Información oficial sobre el partido 516191942 en Hattrick

02.05.2015 15:45:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 7 / IX.1107 (176602)

Unió Independentista Catalanà Alineación oficial del equipo 'Unió Independentista Catalanà' en el partido 4 - 3 perry el ornitorrinco team Alineación oficial del equipo 'perry el ornitorrinco team' en el partido
Xevi Cosp (15') 1 - 0
1 - 1 Gian Gastone Rudello (23')
Xevi Cosp (25') 2 - 1
2 - 2 Diego Marín Marín (31')
Simón Martínez (56') 3 - 2
Xevi Cosp (65') 4 - 2
4 - 3 Enrique Aliart (84')
Unió Independentista Catalanà Alineación oficial del equipo 'Unió Independentista Catalanà' en el partido 4 - 3 perry el ornitorrinco team Alineación oficial del equipo 'perry el ornitorrinco team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Unió Independentista Catalanà Alineación oficial del equipo 'Unió Independentista Catalanà' en el partido 5 - 1 perry el ornitorrinco team Alineación oficial del equipo 'perry el ornitorrinco team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unió Independentista Catalanà

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Independentista prenia la batuta de l'encontre al minut 15, quan en Xevi Cosp va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): El jugador Xevi Cosp de Independentista, després de 25 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 124 Minuto 56 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 56 que va permetre a l'equip local marcar el 3 - 2. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Simón Martínez llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Independentista va aconseguir el 4 - 2 quan Xevi Cosp va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Jesús Barreda va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Independentista se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Santiago Sacristán! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Jesús Barreda va entorpir al marcador d'en Rafael Ulleta per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): Marcos Urcola de Independentista va abandonar el terreny de joc després de 29 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Toribio Cernadas va entrar en el seu lloc.

perry el ornitorrinco team

Goles Goles

  • 161 Minuto 23 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 23 minuts Gian Gastone Rudello va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 162 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Diego Marín Marín va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 31.
  • 141 Minuto 84 (Gol de contra por el centro): El ornitorrinco era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Enrique Aliart va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 4 - 3 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wassim Jloun de ornitorrinco va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 22 (Evento clima: sol, OK técnico): En Juan Francisco Tomaselli va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.