Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Red Pirates F.C. (796907) - Atletico de Salamanca (1455363) » 516189107: T46/J13/IX

Liga 516189107 Información oficial sobre el partido 516189107 en Hattrick

13.06.2015 15:45:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 13 / IX.1056 (176551)

Red Pirates F.C. Alineación oficial del equipo 'Red Pirates F.C.' en el partido 3 - 0 Atletico de Salamanca Alineación oficial del equipo 'Atletico de Salamanca' en el partido
Alfredo Villaquilambre (29') 1 - 0
Jesús Flaquer (39') 2 - 0
Felipe Ramírez (73') 3 - 0
Red Pirates F.C. Alineación oficial del equipo 'Red Pirates F.C.' en el partido 3 - 0 Atletico de Salamanca Alineación oficial del equipo 'Atletico de Salamanca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Red Pirates F.C. Alineación oficial del equipo 'Red Pirates F.C.' en el partido 4 - 1 Atletico de Salamanca Alineación oficial del equipo 'Atletico de Salamanca' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Pirates F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Alfredo Villaquilambre de Pirates aconseguir un gol al minut 29 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Jesús Flaquer va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 117 Minuto 73 (Gol evento especial cansancio): Un Eloi Tarradas visiblement cansat va regalar una pilota magnífica al jugador del Pirates Felipe Ramírez que, sol davant el porter, va deixar el marcador 3 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Pirates va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ricard Miquel Albiol va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Manolo Asensio.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El Pirates ho intentava per la dreta per mitjà de Alfredo Villaquilambre, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Salamanca. La jugada d'estratègia del Pirates per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Sergio Gavilanes va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ricard Miquel Albiol.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Jesús Flaquer de Pirates va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Ricard Miquel Albiol va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Atletico de Salamanca

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Eloi Tarradas va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Vicente García Palacios.
  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): José Miguel Senis va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 67 de joc.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Luis Briceño va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en José Luis Company.