Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CARPFISHING ARANJUEZ (1332404) - Madricelona (1436840) » 516186834: T46/J4/IX

Liga 516186834 Información oficial sobre el partido 516186834 en Hattrick

11.04.2015 15:40:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 4 / IX.1016 (61287)

CARPFISHING ARANJUEZ Alineación oficial del equipo 'CARPFISHING ARANJUEZ' en el partido 2 - 3 Madricelona Alineación oficial del equipo 'Madricelona' en el partido
0 - 1 Manuel Gand (7')
0 - 2 Manuel Gand (41')
0 - 3 Reece Carrol (43')
Alejandro Jiménez (47') 1 - 3
Torcuato Doval (55') 2 - 3
CARPFISHING ARANJUEZ Alineación oficial del equipo 'CARPFISHING ARANJUEZ' en el partido 2 - 3 Madricelona Alineación oficial del equipo 'Madricelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CARPFISHING ARANJUEZ Alineación oficial del equipo 'CARPFISHING ARANJUEZ' en el partido 2 - 0 Madricelona Alineación oficial del equipo 'Madricelona' en el partido
Tiene un resultado normal 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CARPFISHING ARANJUEZ

Goles Goles

  • 103 Minuto 47 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de CARPFISHING per la dreta va donar com a resultat un gol de Alejandro Jiménez al minut 47 que reduïa la distància a 1 - 3.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 55 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de CARPFISHING. A fi d'aconseguir el 2 - 3, van tocar-la en curt per tal que Torcuato Doval xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6, David Roda arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de CARPFISHING va anar a parar a la dreta de l'atac on en David Roda, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 205 Minuto 54 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): David Roda va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Alejandro Jiménez, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en César Gamón va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Madricelona

Goles Goles

  • 143 Minuto 7 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Madricelona va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Manuel Gand, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 180 Minuto 41 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 41 pels visitants. En Manuel Gand va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): Madricelona sabia com jugar al contraatac, i al minut 43, Reece Carrol va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Carlos Mansilla. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Phillipp Semper de Madricelona va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Pedro Melchor Gil va prendre el seu rol al minut 38.