Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alcatxofas Rangers (437089) - Pachi Fighters (774632) » 516186633: T46/J10/IX

Liga 516186633 Información oficial sobre el partido 516186633 en Hattrick

23.05.2015 15:40:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 10 / IX.1012 (61283)

Alcatxofas Rangers Alineación oficial del equipo 'Alcatxofas Rangers' en el partido 0 - 2 Pachi Fighters Alineación oficial del equipo 'Pachi Fighters' en el partido
0 - 1 Narcís Pizà (8')
0 - 2 Narcís Pizà (34')
Alcatxofas Rangers Alineación oficial del equipo 'Alcatxofas Rangers' en el partido 0 - 2 Pachi Fighters Alineación oficial del equipo 'Pachi Fighters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Alcatxofas Rangers Alineación oficial del equipo 'Alcatxofas Rangers' en el partido 2 - 3 Pachi Fighters Alineación oficial del equipo 'Pachi Fighters' en el partido
Tiene mala suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,3 % 44,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alcatxofas Rangers

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Akar Ramzi va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Razak Ouzini, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 202 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Alcatxofas va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 74 que Elano Salcedo no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): En 简 (Jian) 贤宁 (Xianning) va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 203 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Theodor Laner no oblidarà el que li va passar durant el minut 88. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Passats 37 minuts de joc, en Ibon Urkiaga de Alcatxofas va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Pachi Fighters

Goles Goles

  • 115 Minuto 8 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Narcís Pizà era molt més ràpid que el defensa Juan Sergio Pérez Camacho. Al minut 8, el jugador de Fighters va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al 34 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Fighters augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Narcís Pizà es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, el Fighters va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Prácido Arce s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Alfredo Antoner es va quedar sol davant del porter, al minut 48. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 239 Minuto 77 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Prácido Arce va deixar a Akar Ramzi assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Narcís Pizà després de 87 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jesús Hayos va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gabi Dobă de Fighters la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 80 (Tirita): Era el minut 80 quan després d'una dura entrada, el jugador Leonardo Corvelle de Fighters s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Prácido Arce de Fighters va abandonar el terreny de joc després de 84 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jordi Puigferrat va entrar en el seu lloc.