Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

creta (1417077) - Tabernicola (311389) » 516183469: T46/J4/IX

Liga 516183469 Información oficial sobre el partido 516183469 en Hattrick

11.04.2015 15:40:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 4 / IX.956 (61227)

creta Alineación oficial del equipo 'creta' en el partido 1 - 1 Tabernicola Alineación oficial del equipo 'Tabernicola' en el partido
Jesús Hernández Alba (29') 1 - 0
1 - 1 Tarquinio Pomarè (55')
creta Alineación oficial del equipo 'creta' en el partido 1 - 1 Tabernicola Alineación oficial del equipo 'Tabernicola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
creta Alineación oficial del equipo 'creta' en el partido 1 - 2 Tabernicola Alineación oficial del equipo 'Tabernicola' en el partido
Tiene un resultado normal 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,2 % 6,6 % 72,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

creta

Goles Goles

  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Juan Francisco Eusa la va rematar Jesús Hernández Alba amb una magnífica volea que va fer pujar per a creta el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): creta va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 5 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Óscar Valenzuela Isla ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 44 quan Juan Francisco Eusa de creta gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Tabernicola. La jugada d'estratègia del creta per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Salva Campos va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Passaven 54 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jesús Hernández Alba va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Urdangarín es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Óscar Valenzuela Isla probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Jesús Hernández Alba.

Tabernicola

Goles Goles

  • 142 Minuto 55 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Tarquinio Pomarè de Tabernicola va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tarquinio Pomarè de Tabernicola va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.