Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Steawa del Ebro (1369857) - Baltimore Dockers (1414693) » 516183444: T46/J11/IX

Liga 516183444 Información oficial sobre el partido 516183444 en Hattrick

30.05.2015 15:40:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 11 / IX.955 (61226)

Steawa del Ebro Alineación oficial del equipo 'Steawa del Ebro' en el partido 0 - 1 Baltimore Dockers Alineación oficial del equipo 'Baltimore Dockers' en el partido
0 - 1 David Espiáu (72')
Steawa del Ebro Alineación oficial del equipo 'Steawa del Ebro' en el partido 0 - 1 Baltimore Dockers Alineación oficial del equipo 'Baltimore Dockers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Steawa del Ebro Alineación oficial del equipo 'Steawa del Ebro' en el partido 2 - 1 Baltimore Dockers Alineación oficial del equipo 'Baltimore Dockers' en el partido
Tiene mala suerte 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,4 % 0,7 % 10,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steawa del Ebro

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Goren Abadiano! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Fabio Bacelos no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Rafael Alejandro Domingotegui estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Arnau Bagazgoitia va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arnau Bagazgoitia de Steawa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44 de partit, Arnau Bagazgoitia de Steawa va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Andrés Almeida de Steawa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Andrés Almeida va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Rafael Alejandro Domingotegui de Steawa va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Miquel Ginestà va prendre el seu rol al minut 44.

Baltimore Dockers

Goles Goles

  • 173 Minuto 72 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en David Espiáu va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Baltimore van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Cristóbal Delgado va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Carlos Inda, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 43 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): David Espiáu va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 77, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Al minut 40 de partit, el jugador Carlos Inda de Baltimore es va lesionar lleugerament però va poder continuar.