Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Steawa del Ebro (1369857) - Atlético Gebho.com (776215) » 516183418: T46/J5/IX

Liga 516183418 Información oficial sobre el partido 516183418 en Hattrick

18.04.2015 15:40:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 5 / IX.955 (61226)

Steawa del Ebro Alineación oficial del equipo 'Steawa del Ebro' en el partido 2 - 1 Atlético Gebho.com Alineación oficial del equipo 'Atlético Gebho.com' en el partido
Sergio Mora (38') 1 - 0
1 - 1 Manuel Montiel (41')
Andrés Almeida (42') 2 - 1
Steawa del Ebro Alineación oficial del equipo 'Steawa del Ebro' en el partido 2 - 1 Atlético Gebho.com Alineación oficial del equipo 'Atlético Gebho.com' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Steawa del Ebro Alineación oficial del equipo 'Steawa del Ebro' en el partido 1 - 1 Atlético Gebho.com Alineación oficial del equipo 'Atlético Gebho.com' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,6 % 22,0 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steawa del Ebro

Goles Goles

  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Andrés Almeida va treure un córner llarg cap al segon pal que en Sergio Mora, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 120 Minuto 42 (Gol de falta): Andrés Almeida va donar a Steawa un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Steawa va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Rafael Alejandro Domingotegui en un 1 contra 1 amb el porter Etxahun Izurieta, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Steawa a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Rochdi Guedira va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Marcos Carazo de Steawa va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El jugador local José Ramón Guzmán per poc que no incrementa el marcador al minut 65. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Etxahun Izurieta va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Sergio Mora, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Rafael Alejandro Domingotegui es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Atlético Gebho.com

Goles Goles

  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Manuel Montiel va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 41.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonio Torrado es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.