Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kinpulene (491225) - Manresa Cavaliers (775083) » 516181715: T46/J13/IX

Liga 516181715 Información oficial sobre el partido 516181715 en Hattrick

13.06.2015 15:40:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 13 / IX.924 (61195)

kinpulene Alineación oficial del equipo 'kinpulene' en el partido 4 - 0 Manresa Cavaliers Alineación oficial del equipo 'Manresa Cavaliers' en el partido
Francisco Echevarriabengoa (8') 1 - 0
Rafael Julve (20') 2 - 0
Luciano Rainato (33') 3 - 0
Francisco Alberto Helausa (73') 4 - 0
kinpulene Alineación oficial del equipo 'kinpulene' en el partido 4 - 0 Manresa Cavaliers Alineación oficial del equipo 'Manresa Cavaliers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
kinpulene Alineación oficial del equipo 'kinpulene' en el partido 6 - 0 Manresa Cavaliers Alineación oficial del equipo 'Manresa Cavaliers' en el partido
Tiene mala suerte 6.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kinpulene

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Els seguidors del kinpulene contenien la respiració mentre en Francisco Echevarriabengoa s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 137 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 20 una excel·lent centrada de Francisco Echevarriabengoa va arribar a Rafael Julve, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): kinpulene va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Luciano Rainato va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Francisco Alberto Helausa, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a kinpulene.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de kinpulene, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Berto Polveiro va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 231 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Berto Polveiro. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Goren Lazurtegi de kinpulene la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 13 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 13 va fer que Berto Polveiro de kinpulene hagués d'abandonar el terreny de joc. Rafael Julve va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Manresa Cavaliers

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Abdellatif Chekilit, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 3 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 261 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Dacio Dalmases al minut 19 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 286 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 48, el Cavaliers estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Miguel Holgado va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 253 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Pelayo Siñeriz va fer una estirada espectacular al minut 62, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Abel Bidaetxea.
  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Alberto Olaeta es va comportar com un juvenil al minut 69 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Cavaliers va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Dacio Dalmases no va poder controlar.