Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Intervila (1462919) - Death Stars Revolution (314563) » 516181128: T46/J5/IX

Liga 516181128 Información oficial sobre el partido 516181128 en Hattrick

18.04.2015 15:40:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 5 / IX.914 (61185)

Intervila Alineación oficial del equipo 'Intervila' en el partido 3 - 1 Death Stars Revolution Alineación oficial del equipo 'Death Stars Revolution' en el partido
Max Belart (28') 1 - 0
1 - 1 Balbín Ubidea (59')
Luis Azcárraga (83') 2 - 1
Manuel Arce (87') 3 - 1
Intervila Alineación oficial del equipo 'Intervila' en el partido 3 - 1 Death Stars Revolution Alineación oficial del equipo 'Death Stars Revolution' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Intervila Alineación oficial del equipo 'Intervila' en el partido 6 - 0 Death Stars Revolution Alineación oficial del equipo 'Death Stars Revolution' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Intervila

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Max Belart va donar a Intervila un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Luis Azcárraga, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Intervila se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 83.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Intervila va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Manuel Arce progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Max Belart gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Marcial Garrido Gómez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gonzalo Reyes. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El Intervila ho intentava per la dreta per mitjà de Luis Azcárraga, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Bernardino Guizaburoaga va estar a punt de sentenciar el partit al minut 55, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Max Belart va estar a punt d'acabar en gol al minut 74, però el porter visitant Marcial Garrido Gómez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Masó de Intervila es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Álvaro Roche de Intervila amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 81 (Tirita (médico)): Gonzalo Reyes va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Intervila estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Death Stars Revolution

Goles Goles

  • 164 Minuto 59 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Balbín Ubidea marqués l'empat. Al minut 59 el marcador mostrava un empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Revolution sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Billy Barbagalli, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 38 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Carlos Masó no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Albert Piqueres estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Esteban Mazcuñán de Revolution va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Anacondo Colazo de Revolution la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Esteban Mazcuñán es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Després de 41 minuts jugats, Daniel Cişmaşu es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Neil Ayers.
  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Jorge Ortiz de Revolution va abandonar el terreny de joc després de 84 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Adrián Serrano va entrar en el seu lloc.