Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Four Roses (775804) - Piratas del cacique (121051) » 516172787: T46/J6/IX

Liga 516172787 Información oficial sobre el partido 516172787 en Hattrick

25.04.2015 15:40:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 6 / IX.765 (61036)

Four Roses Alineación oficial del equipo 'Four Roses' en el partido 3 - 0 Piratas del cacique Alineación oficial del equipo 'Piratas del cacique' en el partido
Jorge Béjar (20') 1 - 0
Jorge Béjar (75') 2 - 0
Ezechiele Quiriti (78') 3 - 0
Four Roses Alineación oficial del equipo 'Four Roses' en el partido 3 - 0 Piratas del cacique Alineación oficial del equipo 'Piratas del cacique' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Four Roses Alineación oficial del equipo 'Four Roses' en el partido 1 - 3 Piratas del cacique Alineación oficial del equipo 'Piratas del cacique' en el partido
Tiene suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,8 % 0,1 % 96,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Four Roses

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): El jugador Jorge Béjar de Roses, després de 20 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 75, el Roses va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jorge Béjar, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 78 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Roses. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Ezechiele Quiriti xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Roses va anar a parar a la dreta de l'atac on en Emanuel Gallegos, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 83 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Emanuel Gallegos, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Emanuel Gallegos de Roses va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 22 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Pere Lluís Font va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Xerach Mingorance.
  • 090 Minuto 43 (Tirita): Al minut 43, Xerach Mingorance de Roses es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Piratas del cacique

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Pedro Vada va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 36 de joc.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Mourad Fayssali va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 260 Minuto 61 (Ocasión de falta): En Casto Gorgal, al minut 61 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 261 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 68 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Mauro Ordóñez va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Piratas van seguir progressant per la banda dreta. Mourad Fayssali va tenir la seva oportunitat al minut 82, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mourad Fayssali de Piratas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones