Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LuCieRNaGa DEspAmpAnAntE (493295) - Mjolnir Club de Fútbol (122587) » 516169373: T46/J7/IX

Liga 516169373 Información oficial sobre el partido 516169373 en Hattrick

02.05.2015 15:40:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 7 / IX.704 (60975)

LuCieRNaGa DEspAmpAnAntE Alineación oficial del equipo 'LuCieRNaGa DEspAmpAnAntE' en el partido 3 - 0 Mjolnir Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Mjolnir Club de Fútbol' en el partido
José Clavijo (38') 1 - 0
Pere Joan Sudrià (48') 2 - 0
Salvador Muñoz Franco (56') 3 - 0
LuCieRNaGa DEspAmpAnAntE Alineación oficial del equipo 'LuCieRNaGa DEspAmpAnAntE' en el partido 3 - 0 Mjolnir Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Mjolnir Club de Fútbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
LuCieRNaGa DEspAmpAnAntE Alineación oficial del equipo 'LuCieRNaGa DEspAmpAnAntE' en el partido 4 - 0 Mjolnir Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Mjolnir Club de Fútbol' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LuCieRNaGa DEspAmpAnAntE

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els seguidors del DEspAmpAnAntE contenien la respiració mentre en José Clavijo s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan DEspAmpAnAntE va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Pere Joan Sudrià des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de DEspAmpAnAntE a 3 - 0. Salvador Muñoz Franco va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 4 per blocar una centrada d'en Diego Goiriz va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de DEspAmpAnAntE.
  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): DEspAmpAnAntE va estar a punt de posar-se per davant al minut 14 però Juan Mellado va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José Clavijo va estar a punt d'avançar els locals al minut 35 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Felipe Verde de DEspAmpAnAntE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 58 (Lesión): DEspAmpAnAntE es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Juan Mellado no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alejandro Ozores al camp.

Mjolnir Club de Fútbol

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Antonio Goacona va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Mjolnir que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 215 Minuto 69 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Gonzalo Desvola va rebre molts aplaudiments. Al minut 69 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gonzalo Desvola de Mjolnir amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Isidor Valls.