Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. RAyo Gitano (775918) - The Football Kings F.C (800746) » 516162704: T46/J6/IX

Liga 516162704 Información oficial sobre el partido 516162704 en Hattrick

25.04.2015 15:40:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 6 / IX.585 (60856)

F.C. RAyo Gitano Alineación oficial del equipo 'F.C. RAyo Gitano' en el partido 1 - 1 The Football Kings F.C Alineación oficial del equipo 'The Football Kings F.C' en el partido
0 - 1 Edgar Valverde (24')
Alejandro Eleicigui (67') 1 - 1
F.C. RAyo Gitano Alineación oficial del equipo 'F.C. RAyo Gitano' en el partido 1 - 1 The Football Kings F.C Alineación oficial del equipo 'The Football Kings F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C. RAyo Gitano Alineación oficial del equipo 'F.C. RAyo Gitano' en el partido 1 - 5 The Football Kings F.C Alineación oficial del equipo 'The Football Kings F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. RAyo Gitano

Goles Goles

  • 114 Minuto 67 (Gol de penalti): Després de 67 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Gitano, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Alejandro Eleicigui de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Gitano va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Salva Rincon Ramos va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Antonio Biedma.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 20 per blocar una centrada d'en Miguel Villodas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Gitano.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Raúl Faria es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel Climent de Gitano la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 17 (Lesión): Pepe Ceballos no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Àlvar Fumadó.

The Football Kings F.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Football va ser finalitzada des de l'esquerra per Edgar Valverde al minut 24. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Football va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Edgar Valverde va quedar-se sol davant el porter Àlvar Fumadó, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, un refús desafortunat de Àlvar Fumadó, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Digno Airavella no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Digno Airavella va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alexandru Mocan de Football amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): Football va fer una substitució al minut 26. Roberto Fominaya va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company José Antonio Viaña.
  • 095 Minuto 69 (Lesión): El jugador de Football Alexandru Mocan va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jesús Turuelo va entrar en el seu lloc.