Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estudiantes L:P (1419376) - alex milla FC (1435373) » 516159259: T46/J13/IX

Liga 516159259 Información oficial sobre el partido 516159259 en Hattrick

13.06.2015 15:40:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 13 / IX.523 (60794)

Estudiantes L:P Alineación oficial del equipo 'Estudiantes L:P' en el partido 2 - 2 alex milla FC Alineación oficial del equipo 'alex milla FC' en el partido
Miguelanxo Oitavén (6') 1 - 0
1 - 1 Joan Pere Casasnovas (23')
Mokhtar Martadi (50') 2 - 1
2 - 2 Carles Parrés (70')
Estudiantes L:P Alineación oficial del equipo 'Estudiantes L:P' en el partido 2 - 2 alex milla FC Alineación oficial del equipo 'alex milla FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Estudiantes L:P Alineación oficial del equipo 'Estudiantes L:P' en el partido 4 - 0 alex milla FC Alineación oficial del equipo 'alex milla FC' en el partido
Tiene mala suerte 3.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estudiantes L:P

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Miguelanxo Oitavén ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Estudiantes es posava per davant 1 a 0.
  • 123 Minuto 50 (Gol por la derecha): Corria el minut 50 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Mokhtar Martadi, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Passaven 22 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en José María Trujillo va rematar alt.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Estudiantes van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Javier Antonio Pombo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Miguelanxo Oitavén, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El Estudiantes ho intentava per la dreta per mitjà de Jesús Gradoli, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Estudiantes va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 72 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ramón Arellano ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José María Trujillo va estar a punt d'avançar els locals al minut 83 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Carlos Ussía de Estudiantes va abandonar el terreny de joc després de 33 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jorge Raúl Villayres va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Ramón Arellano es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 69 (Evento clima: sol, OK técnico): Jorge Raúl Villayres semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

alex milla FC

Goles Goles

  • 186 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de milla va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Joan Pere Casasnovas.
  • 163 Minuto 70 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 70. L'anotador per milla va ser Carles Parrés, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ignacio García Moreno es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carles Parrés de milla amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.