Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Cojones C.F. (433874) - Sportgemeinschaft Dynamo Donibane (120688) » 516158856: T46/J10/IX

Liga 516158856 Información oficial sobre el partido 516158856 en Hattrick

23.05.2015 15:40:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 10 / IX.516 (60787)

Real Cojones C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Cojones C.F.' en el partido 3 - 1 Sportgemeinschaft Dynamo Donibane Alineación oficial del equipo 'Sportgemeinschaft Dynamo Donibane' en el partido
Johan Iriarte (39') 1 - 0
1 - 1 Antonio Jato (43')
Cirilo Estébanez Murillo (76') 2 - 1
Joan Cuartielles (82') 3 - 1
Real Cojones C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Cojones C.F.' en el partido 3 - 1 Sportgemeinschaft Dynamo Donibane Alineación oficial del equipo 'Sportgemeinschaft Dynamo Donibane' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Cojones C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Cojones C.F.' en el partido 3 - 0 Sportgemeinschaft Dynamo Donibane Alineación oficial del equipo 'Sportgemeinschaft Dynamo Donibane' en el partido
Tiene un resultado normal 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Cojones C.F.

Goles Goles

  • 120 Minuto 39 (Gol de falta): Johan Iriarte va donar a Cojones un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Cojones contenien la respiració mentre en Cirilo Estébanez Murillo s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Cojones a 3 - 1. Joan Cuartielles va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Iker Doñabeitia es va comportar com un juvenil al minut 26 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Cirilo Estébanez Murillo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Sergio Priego va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Òscar Puiggalí al minut 83 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Koldo Hirigoinaphal va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Johan Iriarte de Cojones va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juanma Suecia.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 35 (Lesión grave): Després de 35 minuts, Cojones va veure com el seu jugador Xurxo Ferrándiz havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Ache Iruela entraria per ocupar el seu lloc.
  • 090 Minuto 40 (Tirita): Al minut 40, Joan Cuartielles de Cojones es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 74 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Cirilo Estébanez Murillo, que no va rendir al seu nivell habitual.

Sportgemeinschaft Dynamo Donibane

Goles Goles

  • 162 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Antonio Jato per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 2 (Lesión leve): Sportgemeinschaft va fer una substitució al minut 2. Rafael Ripollés va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Alejandro Daso.