Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Free (309762) - canyella (438752) » 516157046: T46/J3/IX

Liga 516157046 Información oficial sobre el partido 516157046 en Hattrick

04.04.2015 15:40:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 3 / IX.484 (60755)

Rayo Free Alineación oficial del equipo 'Rayo Free' en el partido 5 - 2 canyella Alineación oficial del equipo 'canyella' en el partido
0 - 1 Lazar Rachev (7')
Goi Urietagoikoa (29') 1 - 1
1 - 2 Pere Causadias (34')
Fernando López Diaz (36') 2 - 2
José Martínez Herrero (55') 3 - 2
Txordon Rementeria (70') 4 - 2
Diego Dosrius (79') 5 - 2
Rayo Free Alineación oficial del equipo 'Rayo Free' en el partido 5 - 2 canyella Alineación oficial del equipo 'canyella' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Rayo Free Alineación oficial del equipo 'Rayo Free' en el partido 6 - 1 canyella Alineación oficial del equipo 'canyella' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Free

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 29 minuts, el tirador de faltes del Rayo va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Goi Urietagoikoa, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Rayo s'esgargamellaven dempeus per esperonar Fernando López Diaz que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 36 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 124 Minuto 55 (Gol de penalti): Al minut 55 l'àrbitre va premiar Rayo amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. José Martínez Herrero va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 3 - 2.
  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): El Rayo era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Txordon Rementeria va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 4 - 2 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Diego Dosrius va incrementar l'avantatge de Rayo amb el 5 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Rayo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 30 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Goi Urietagoikoa ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Martínez Herrero de Rayo es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 49 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Víctor Egoabil probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

canyella

Goles Goles

  • 141 Minuto 7 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de canyella van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Lazar Rachev.
  • 174 Minuto 34 (Gol de penalti): Al minut 34 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Pere Causadias va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Jaime Lamas Cabrera va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 261 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 69 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Rubén Gorrochategui va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bilal Aram de canyella va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gustavo Monedero de canyella va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Timo Aschinger de canyella va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Pere Causadias ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.