Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

racing macareno (1587721) - dcerveza team (795870) » 516156648: T46/J4/IX

Liga 516156648 Información oficial sobre el partido 516156648 en Hattrick

11.04.2015 15:40:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 4 / IX.477 (60748)

racing macareno Alineación oficial del equipo 'racing macareno' en el partido 1 - 4 dcerveza team Alineación oficial del equipo 'dcerveza team' en el partido
Nicola Mura (43') 1 - 0
1 - 1 Edelmiro Ocampo (47')
1 - 2 Teodoro Eleizalde (64')
1 - 3 Miguel Medinilla (69')
1 - 4 Àlex Pedrola (78')
racing macareno Alineación oficial del equipo 'racing macareno' en el partido 1 - 4 dcerveza team Alineación oficial del equipo 'dcerveza team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
racing macareno Alineación oficial del equipo 'racing macareno' en el partido 1 - 3 dcerveza team Alineación oficial del equipo 'dcerveza team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,4 % 6,9 % 71,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

racing macareno

Goles Goles

  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 43 minuts, el tirador de faltes del macareno va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Nicola Mura, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): En Jorge Mingo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Eyundiano de macareno la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Agustí Cabrafiga.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 51 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Pau Irla tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

dcerveza team

Goles Goles

  • 163 Minuto 47 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 47 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Edelmiro Ocampo.
  • 173 Minuto 64 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Teodoro Eleizalde va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Miguel Medinilla va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 69, i va fer pujar el 1 - 3 per a dcerveza.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Àlex Pedrola va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Salvador Lorena, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7, un refús desafortunat de Artizar Mendigorri, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Miguel Medinilla no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del dcerveza que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Diego Rubio Hernández, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): dcerveza van sortir al contraatac al minut 67, però Diego Rubio Hernández va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 3 (Lesión grave): Després de 3 minuts, dcerveza va veure com el seu jugador Miguel Iglesias Ussel havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Àlex Pedrola entraria per ocupar el seu lloc.