Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kitinussik (799751) - Atlético Fulas (1337266) » 516152449: T46/J4/IX

Liga 516152449 Información oficial sobre el partido 516152449 en Hattrick

11.04.2015 15:40:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 4 / IX.402 (60673)

Kitinussik Alineación oficial del equipo 'Kitinussik' en el partido 0 - 1 Atlético Fulas Alineación oficial del equipo 'Atlético Fulas' en el partido
0 - 1 Jaime Alberola (22')
Kitinussik Alineación oficial del equipo 'Kitinussik' en el partido 0 - 1 Atlético Fulas Alineación oficial del equipo 'Atlético Fulas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Kitinussik Alineación oficial del equipo 'Kitinussik' en el partido 5 - 1 Atlético Fulas Alineación oficial del equipo 'Atlético Fulas' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 4.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kitinussik

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 26 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en Valterio Ardán quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a Kitinussik! El seu xut va sortir per sobre el travesser.
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Kitinussik enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Baduft Zitouni va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Valterio Ardán va estar a punt de marcar al minut 87 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): José Sarrasqueta de Kitinussik va intentar batre la porteria rival al minut 89 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gastón Eibiti de Kitinussik la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Passats 86 minuts de joc, en Valterio Ardán de Kitinussik va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Daniel Usandizaga no era cap impediment.

Atlético Fulas

Goles Goles

  • 142 Minuto 22 (Gol de contra por la izquierda): Jaime Alberola va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Atlético i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Massimo Orrù després de 67 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter José Vicente Carvajal va poder desviar-lo a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Enrique Satrústegui ocupà el lloc d'en Miguel Alberto Peinado al 73 minuts, dos minuts després que el jugador de Atlético quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En 古 (Gu) 道林 (Daolin) va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.