Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D.Bornense (1584789) - ronpetangas (1419895) » 516147465: T46/J4/IX

Liga 516147465 Información oficial sobre el partido 516147465 en Hattrick

11.04.2015 15:40:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 4 / IX.313 (60584)

U.D.Bornense Alineación oficial del equipo 'U.D.Bornense' en el partido 1 - 1 ronpetangas Alineación oficial del equipo 'ronpetangas' en el partido
0 - 1 Anas Himmich (10')
Francisco Macón (84') 1 - 1
U.D.Bornense Alineación oficial del equipo 'U.D.Bornense' en el partido 1 - 1 ronpetangas Alineación oficial del equipo 'ronpetangas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U.D.Bornense Alineación oficial del equipo 'U.D.Bornense' en el partido 1 - 3 ronpetangas Alineación oficial del equipo 'ronpetangas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,9 % 1,8 % 83,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D.Bornense

Goles Goles

  • 113 Minuto 84 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al U.D.Bornense una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Francisco Macón, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, Santiago Riquelme va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de U.D.Bornense va anar a parar a la dreta de l'atac on en Raül Guiu, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Marcos Estenaga hauria d'haver estat gol al minut 34 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Luis Goenechea no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en José Luis Cordero estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Santiago Riquelme va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

ronpetangas

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de ronpetangas va ser finalitzada des de l'esquerra per Anas Himmich al minut 10. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Xairo Caranza va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 5, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jesús Senties va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Després de 20 minuts, Luis Peñafiel va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jesús Senties va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Esteban Holguín Garralón, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Esteban Holguín Garralón va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Dani Guixé quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jesús Senties, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Esteban Holguín Garralón va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 59, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 23 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Adrian Podaru, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.