Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Euskalandalus S.A.D (1455340) - lasagudasfc (437248) » 516143629: T46/J10/IX

Liga 516143629 Información oficial sobre el partido 516143629 en Hattrick

23.05.2015 15:40:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 10 / IX.244 (60515)

Euskalandalus S.A.D Alineación oficial del equipo 'Euskalandalus S.A.D' en el partido 0 - 2 lasagudasfc Alineación oficial del equipo 'lasagudasfc' en el partido
0 - 1 Alfredo Peñafiel (8')
0 - 2 Segismundo Descosido (22')
Euskalandalus S.A.D Alineación oficial del equipo 'Euskalandalus S.A.D' en el partido 0 - 2 lasagudasfc Alineación oficial del equipo 'lasagudasfc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Euskalandalus S.A.D Alineación oficial del equipo 'Euskalandalus S.A.D' en el partido 2 - 3 lasagudasfc Alineación oficial del equipo 'lasagudasfc' en el partido
Tiene mala suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,9 % 32,6 % 39,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Euskalandalus S.A.D

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Ramón Vega Gallego no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Óscar Vera de Euskalandalus es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Óscar Vera va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 33 (Lesión grave): Després de 33 minuts, Euskalandalus va veure com el seu jugador Raúl Tejería havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Ignacio López Lamadrid entraria per ocupar el seu lloc.
  • 095 Minuto 59 (Lesión): Euskalandalus es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Rafael Garma no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Félix Caballero al camp.

lasagudasfc

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Passats 8 minuts de partit, lasagudasfc es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Alfredo Peñafiel es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 108 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible (general)): Alberto Fernández Santillana de lasagudasfc va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Segismundo Descosido que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, un refús desafortunat de Markel Othegi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Sokol Karadzhov no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 236 Minuto 16 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Raúl Tejería haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a lasagudasfc al minut 16.
  • 283 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): lasagudasfc quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Alfredo Peñafiel va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Alfredo Peñafiel va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 34, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Segismundo Descosido de lasagudasfc va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): lasagudasfc va fer una substitució al minut 36. Severino Enveja va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Óscar Chillarón.