Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Abrera Park (1602127) - Barcelona Galaxy CF (773239) » 516143508: T46/J8/IX

Liga 516143508 Información oficial sobre el partido 516143508 en Hattrick

09.05.2015 15:40:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 8 / IX.242 (60513)

C.D. Abrera Park Alineación oficial del equipo 'C.D. Abrera Park' en el partido 1 - 2 Barcelona Galaxy CF Alineación oficial del equipo 'Barcelona Galaxy CF' en el partido
0 - 1 Ignacio Sánchez (62')
Francesc Josep de Vilalta (68') 1 - 1
1 - 2 Ignacio Sánchez (72')
C.D. Abrera Park Alineación oficial del equipo 'C.D. Abrera Park' en el partido 1 - 2 Barcelona Galaxy CF Alineación oficial del equipo 'Barcelona Galaxy CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.D. Abrera Park Alineación oficial del equipo 'C.D. Abrera Park' en el partido 2 - 2 Barcelona Galaxy CF Alineación oficial del equipo 'Barcelona Galaxy CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,8 % 23,6 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Abrera Park

Goles Goles

  • 111 Minuto 68 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 68, Francesc Josep de Vilalta de Abrera empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35, Francesc Josep de Vilalta arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Abrera van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Luis Felipe Torres, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Alejandro Robledillo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Barcelona Galaxy CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 62 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ignacio Sánchez va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 171 Minuto 72 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 72, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ignacio Sánchez es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de BG CF a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en José Bober va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Paco Almeyda va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 37, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però José Alfredo Doncel va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Manuel de la Cerda va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de José Alfredo Doncel, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Silvio Vivero al minut 65, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, el BG CF va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Adjona Martínez de Rodrigo s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Gabriel Găgenel s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Després de 39 minuts jugats, Raül Aumatell es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jorge Anchústegui.
  • 091 Minuto 53 (Lesión leve): En Carlos Zugasti ocupà el lloc d'en José Bober al 53 minuts, dos minuts després que el jugador de BG CF quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.