Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inmortales F.C (994491) - Leones de Montepinar (493116) » 516143470: T46/J13/IX

Liga 516143470 Información oficial sobre el partido 516143470 en Hattrick

13.06.2015 15:40:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 13 / IX.241 (60512)

Inmortales F.C Alineación oficial del equipo 'Inmortales F.C' en el partido 0 - 1 Leones de Montepinar Alineación oficial del equipo 'Leones de Montepinar' en el partido
0 - 1 Paco Rebollo Morcillo (36')
Inmortales F.C Alineación oficial del equipo 'Inmortales F.C' en el partido 0 - 1 Leones de Montepinar Alineación oficial del equipo 'Leones de Montepinar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Inmortales F.C Alineación oficial del equipo 'Inmortales F.C' en el partido 1 - 2 Leones de Montepinar Alineación oficial del equipo 'Leones de Montepinar' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,4 % 43,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inmortales F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Inmortales sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Guillermo Monzón, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 12 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Lyubomir Rusimov va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant Xenpelar Otxarando va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Ramón Velasco García va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 2, Laureà Torrelles de Inmortales va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Alberto Díaz de Cadorniga de Inmortales va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Luis Ilarraza.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 邓 (Deng) 伟兴 (Weixing) de Inmortales la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Leones de Montepinar

Goles Goles

  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): Montepinar sabia com jugar al contraatac, i al minut 36, Paco Rebollo Morcillo va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Rubén Gómez de Montepinar, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 11, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 Bautista Rajoy va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Román Puerto, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, el Montepinar va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Enrique Larrauri s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 8 (Lesión leve): En Jairo Navarro Pérez de Montepinar va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Rafael Cuell va prendre el seu rol al minut 8.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 78 (Evento clima: sol, OK técnico): Rubén Gómez semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.