Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real.Club Celta De Vigo (307672) - La Furia de RAMSES (123917) » 516142161: T46/J8/IX

Liga 516142161 Información oficial sobre el partido 516142161 en Hattrick

09.05.2015 15:40:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 8 / IX.218 (60489)

Real.Club Celta De Vigo Alineación oficial del equipo 'Real.Club Celta De Vigo' en el partido 3 - 2 La Furia de RAMSES Alineación oficial del equipo 'La Furia de RAMSES' en el partido
Gerard Miró (34') 1 - 0
Jaime Aparisi Miralles (36') 2 - 0
Gerard Miró (44') 3 - 0
3 - 1 Denny Lane (44')
3 - 2 Orlín Gabat (67')
Real.Club Celta De Vigo Alineación oficial del equipo 'Real.Club Celta De Vigo' en el partido 3 - 2 La Furia de RAMSES Alineación oficial del equipo 'La Furia de RAMSES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Real.Club Celta De Vigo Alineación oficial del equipo 'Real.Club Celta De Vigo' en el partido 1 - 6 La Furia de RAMSES Alineación oficial del equipo 'La Furia de RAMSES' en el partido
Tiene suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,6 % 0,2 % 94,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real.Club Celta De Vigo

Goles Goles

  • 108 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible (general)): Alfonso Epelde de Real.Club va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Gerard Miró que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Real.Club va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Jaime Aparisi Miralles, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 0.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): En Gerard Miró de Real.Club va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Indalecio Sotelino va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Aleix Satorres va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Argider Sáenz Malo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jaime Aparisi Miralles estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 48, Jaime Aparisi Miralles de Real.Club va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, OK potente): Aleix Cirera no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 301 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Indalecio Sotelino va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 305 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Sergio Echaniz.

La Furia de RAMSES

Goles Goles

  • 153 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, Denny Lane va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per RAMSES en aconseguir el 3 - 1.
  • 153 Minuto 67 (Gol por la derecha): Els jugadors de RAMSES no defallien en cap moment. Producte d'això, en Orlín Gabat va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Mauricio Pallent que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): RAMSES va tenir l'empat a l'abast de la mà quan David Bonilla es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 251 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 44, quan un error defensiu va deixar Saverio Imperial completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ernesto Canalejas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.