Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

turutux (30577) - Atlético Raskayú F.C. (775195) » 516139248: T46/J7/IX

Liga 516139248 Información oficial sobre el partido 516139248 en Hattrick

02.05.2015 15:40:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 7 / IX.166 (60437)

turutux Alineación oficial del equipo 'turutux' en el partido 2 - 0 Atlético Raskayú F.C. Alineación oficial del equipo 'Atlético Raskayú F.C.' en el partido
Maide Artiagagoitia (81') 1 - 0
Alberto Gutiérrez Gasset (86') 2 - 0
turutux Alineación oficial del equipo 'turutux' en el partido 2 - 0 Atlético Raskayú F.C. Alineación oficial del equipo 'Atlético Raskayú F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
turutux Alineación oficial del equipo 'turutux' en el partido 3 - 0 Atlético Raskayú F.C. Alineación oficial del equipo 'Atlético Raskayú F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

turutux

Goles Goles

  • 106 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 81 minuts, Maide Artiagagoitia va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 0.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Alberto Gutiérrez Gasset de turutux va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): turutux van sortir al contraatac al minut 16, però Salva Martorell va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): turutux va estar a punt de posar-se per davant al minut 56 però Jorge Heras Halcón va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de turutux va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Maide Artiagagoitia, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 11, Jorge Heras Halcón de turutux va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Dinís Navaza de turutux va abandonar el terreny de joc després de 80 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Patxi Velarroa va entrar en el seu lloc.

Atlético Raskayú F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Es duien 15 minuts de partit jugats quan Rafael Gálvez va estar a punt de posar per davant a Atlético amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ernesto Millán va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Arnau Solís Zuleta va marcar al minut 31 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Francisco Rius va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Ernesto Millán.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Colominas de Atlético va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.