Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vanguardia C.F. (1437981) - At.Olot (993972) » 516133783: T46/J14/IX

Liga 516133783 Información oficial sobre el partido 516133783 en Hattrick

20.06.2015 15:40:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 14 / IX.68 (60339)

Vanguardia C.F. Alineación oficial del equipo 'Vanguardia C.F.' en el partido 3 - 2 At.Olot Alineación oficial del equipo 'At.Olot' en el partido
Metodi Gyurdzhiyski (38') 1 - 0
1 - 1 Juan Manuel Enatorriaga (42')
Julio Estremera (61') 2 - 1
2 - 2 Alberto Antequera (76')
Alberto Marchena (86') 3 - 2
Vanguardia C.F. Alineación oficial del equipo 'Vanguardia C.F.' en el partido 3 - 2 At.Olot Alineación oficial del equipo 'At.Olot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Vanguardia C.F. Alineación oficial del equipo 'Vanguardia C.F.' en el partido 3 - 3 At.Olot Alineación oficial del equipo 'At.Olot' en el partido
Tiene un resultado normal 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,1 % 37,1 % 32,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vanguardia C.F.

Goles Goles

  • 124 Minuto 38 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 38 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Metodi Gyurdzhiyski llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 122 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Vanguardia va ser Julio Estremera.
  • 122 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Vanguardia contenien la respiració mentre en Alberto Marchena s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Vanguardia sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en José Gómez de la Serna, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 33 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Metodi Gyurdzhiyski gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sendoa Azkartza va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Julio Estremera de Vanguardia es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 66 (Tirita): Passats 66 minuts de joc, en Jaime Pimentel de Vanguardia va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 68 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Ismaèl Llagostera ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

At.Olot

Goles Goles

  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de At.Olot van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Juan Manuel Enatorriaga.
  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): At.Olot van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 76, quan Alberto Antequera va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 25 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de At.Olot van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 25 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Genís Parull, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 de partit, Antonio Calzada quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Juan Manuel Enatorriaga va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Dositeu Dafonte, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 289 Minuto 84 (Ocasión evento especial): Ernest Vellmunt va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 84, però no s'esperava que en Ismaèl Llagostera, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nacho Olalla es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 49 (Evento clima: sol, K.O. potente): Alberto Antequera estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.