Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jump F.C. (121865) - Galadhrim Warriors (124004) » 516130190: T46/J11/IX

Liga 516130190 Información oficial sobre el partido 516130190 en Hattrick

30.05.2015 15:40:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 11 / IX.4 (60275)

Jump F.C. Alineación oficial del equipo 'Jump F.C.' en el partido 1 - 0 Galadhrim Warriors Alineación oficial del equipo 'Galadhrim Warriors' en el partido
Llorenç Faura (78') 1 - 0
Jump F.C. Alineación oficial del equipo 'Jump F.C.' en el partido 1 - 0 Galadhrim Warriors Alineación oficial del equipo 'Galadhrim Warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Jump F.C. Alineación oficial del equipo 'Jump F.C.' en el partido 1 - 3 Galadhrim Warriors Alineación oficial del equipo 'Galadhrim Warriors' en el partido
Tiene un resultado normal 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,7 % 0,2 % 95,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jump F.C.

Goles Goles

  • 120 Minuto 78 (Gol de falta): Llorenç Faura va donar a Jump un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Zacarías Gabilondo va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Gaizka Bizkarralegorra va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Jump van sortir al contraatac al minut 34, però Geroni Graells va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 218 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Jump Alberto Fernández Santillana quasi marca al minut 57 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Alfredo Camptor l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Zacarías Gabilondo del Jump ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Boris Dashov va estar a punt d'avançar els locals al minut 73 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Víctor Peñafiel de Jump va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 69 (Lesión): Pachín Paredes no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Boris Dashov.

Galadhrim Warriors

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Galadhrim a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Hixinio Rodil va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Hixinio Rodil que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 207 Minuto 59 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de David Briceño de Galadhrim no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alem Guillamó.